|
ErkekLer LütFen!!
|
|
08-02-2010, 17:16
|
|||
|
|||
|
ErkekLer LütFen!!
YHa arkadaşLar bişey dicem,Benim sevdiğim bi çocuk var.Adı Talha.Onu çoook Seviyorum.Yha o dabeni seviyor.Yani çok belli edio.ArkadaşLarım bu çocuk kesin seni sevio dioLar.Bn TaLHaya onu sevdiğimi söLedm.Ama o haLa söLeyemedi.SöLe SöLe dioRm uTanıomus.xDYha her neyse bu sevio işde de.xD Bn Talha'ya çıkma tekLif etsem,biraz bekLesem o edicek de.Ben de o sabır yoq işde.xDBn Talha'ya tekLif etcem.ArkadaşLar yaLnız Suratına edemem,Faceden fLn da edemem,Yha nsL bişi tavsiye edersiniz? ErkekLere soruyorum özeLLiKLe xD Bi hediye mi aLsam napSam?Size nsL etseLer hosunuza giderdi. (Aynı dershanedeyiz.)
![]() Bu espiride yok şaka . . İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|||
|
08-02-2010, 21:47
|
|||
|
|||
|
RE: ErkekLer LütFen!!
HiLaL önce Nestle'nin çikoLotalaRını biLiosn dmi ?
Hani üzerlerinde 'Mutluyum (: ' Falan yazıo.. Önce onLardan 'Çok tatLısın..' yazan için paran varsa al yoksa önemli deiL..ama aLman işine yarayacaKtr xD. Sonra Face'ten oLmuosa yüzüne oLmuosa.. Seni anLiorm..Bende çekinqen bi aşıqım ve senden farkım bunu qizlemem.. Sonra çocuqa anlatamıosan yazıyLa qözLerin anLatsn ;) Ama zırt pırt bakma çocuga..Çocuk sana kıL oLmaya başLr..Çocuqun qözlerinin tam içine bak..Ama sakın qüLme ! Ve eL falan saLLama..Bana okuLa başLarken bi kız eL saLLadı uzakTan.kıL oLdm kıza resmn xD. Her neyse.. Gülme..Ciddi de oLma.Normal halinden biraz daha gülerüyüzlü ol ama sakın gülme.Ve o anı ona bir asır gibi hissettir ama bakışmanız iki saniyeyi geçmesin ve o anda ona o elektriqi ver :D Sonra bunu 1-2 günde bir veya sık sık yapmayarak 1-2 hafta içinde çocuktan teklif gelebilir.. Ya da sen bir mektup yazarsın..Kafiyeye özen göstermesen de olur.. Fakat mektubun 1-2 yerinde aşk sözünün olması güzel oLur 'seni sevioRm.' eLbette basiT ama çok şey anLatan bi keLime bunu sona yerLeştr.. Ve ortasında abartıya kaçma sakıN ! 'seni çoooook seviyorum' ASLA ! Kısadan biraz uzun ve duygularını açıkça ifade et..Ne yazman gerektiğini anlamak için kaLbinin sesini dinLe yeTeR sana.. HaLa oLmuosa. ÇIKMA TEKLİFİ ET ! (: İşe yararsa ne mutLu bNa xD. Aşk d0kt0ru xDDD |
|||
|
08-02-2010, 22:01
|
|||
|
|||
|
Senin yerinde olsam onun bu cesaretsizliğinden rahatsız olup "Ediceksen et etmiceksen sufur , bu iş burda biter" derdim ... ki gerçekten seviyosa mecburen eder . Eğer takmıyosa pek çekip gider ...
![]() COCUKFORUM YONETİCİ *
Soru Veya Şikayet Bildirmek İcin Tıklayınız |
|||
|
08-02-2010, 22:03
|
|||
|
|||
|
Çocuğu tehdit edeR qibi konuşursan çocuK senden şüpheLenmeye başLr :D kabuL etsede qideRek soquR esma :D biz burda en tatLı yoLdan anLatmaya çaLışıoruz :D
seninki kısa ve öz ama akıllarda '?' bırakıo :D O benimkiler olmazsa denenecek en son şe XD. |
|||
|
08-02-2010, 22:54
|
|||
|
|||
|
Şu çikoLata işini denemeyi düşünüyorum. ( : Para hiç sorun değil x)) Çok teşekkürLer Yiğit. Çıkma tekli etmeyi düşünümüyorum asLında tam oLarak ona yumusayarak Cesaretini topLamasına yardımcı OLmaya çaLışıyorum.
Yardımcı oLduğun için Çok teşekkür ederm.( : Yha zaten ben ona güLümsemiom o bni gördüğü zaman hemn.KarısLıq ver miymi mi? AsLnda onun sorunu cesaret değil.Onun KankaSı var AbduLLah die bi saLaq.o da bni seFio.KanKası öğrenirse iyi oLmayacağı için sorun oLuo!AbduLLah'ı defaLarrca uyardım.ÖğretmenLere de söyLedm ama vazgeçmio.eLLerine koLLarına hilal yazıo maL çizio FaLçatayLa koLLarını tam bi beLa yani! Aşk Doktoru Prof.Yiğit Çakan, Bu soruna ne yapıcaz? Bni sevmemesi içn napıcaz? ![]() Bu espiride yok şaka . . İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|||
|
09-02-2010, 01:52
|
|||
|
|||
|
Ben bu tür konularda büyük bir otorite değilim ama yine de bir iki şey söylemek istiyorum. Esma' nın dediğiyle örtüşen şeyler söyleyeceğim. Aklıma iki şey geldi.
İlki bu çocuk seni gerçekten seviyorsa neden halen söylememekte ısrar ediyor? İkincisi bazen seven taraf karşı tarafın hareketlerini yanlış anlayabiliyor. Sevdiği için o gözle bakıyor karşı tarafa, her hareketi ona göre farklı yorumluyor insan. Tamam anlattığın kadarıyla çocuğun bir ilgisi var ama bunun "aşk" olduğunu anlamak için bence o kadar da aceleci olmamalısın. Ben bu konuda Esma' ya katılıyorum. Çikolata için de acele etme bence. Sonuç olarak sen ilk hareketi yapmışsın. Üzülmemen için söylüyorum. Sevgilerimle. Forumlarınız ve bloglarınızla ilgili yaşadığınız sorunları özel mesajla sorabilirsiniz. |
|||
|
09-02-2010, 12:02
|
|||
|
|||
|
Hilal sana gülümsüyorsa elbette ona baktığın andaki duruşundan daha pozitif ol ; )
Abdullah işi için sabreT.. TaLha duyquLarını öqrendiqi vakiT qideR söLersn nefreT ettqni (: |
|||
|
09-02-2010, 14:00
|
|||
|
|||
|
Tamam Yiğitcim saoL ( : çOk yardımcı oLdun.
Barış abi onu çok seviyorum : ) Bu arada Barış abi KanKamLarıma bni sevdiğini söyLemiş ama dediğim gibi beni sevdiğini asLnda söyLedi hani 'aşk' anLamnda ' %70 bişiler hissediyorum sna karsı' dedi.Ama çıkarsak AbduLLah'ın öğrenmesinden korkuyor.. Şimdi tek sorun AbduLLah yani! :( ![]() Bu espiride yok şaka . . İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|||
|
09-02-2010, 14:30
|
|||
|
|||
|
Aman çare mi yok?Seviyor musun diyeceksin sevmiyorsa başkasını bul.
►мя.ßaя☺лЧσн◄ ►$itemize Üчe ☺lmaк için Tıkla◄
|
|||
|
09-02-2010, 17:29
|
|||
|
|||
|
Sorun o değiL.Seviyorr!!Ama çıkamıyoruzz!!
![]() Bu espiride yok şaka . . İnsanlık kadavra ! Sihirbazın sopası elinde *abrakadabra! |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
| Benzer Konular... | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| Sadece Erkekler Baksın! | CLσwηкяaL | 25 | 671 |
Bugün 14:44 Son Mesaj: CLσwηкяaL |
|
| Afrika Çocukları (Lütfen Bakın ..!!) | ekŞ!mT!rak | 21 | 825 |
08-08-2010 16:54 Son Mesaj: mawiS |
|
| Sadece erkekler baksın kötü olur ! | buckethead. | 34 | 1,177 |
13-03-2010 16:55 Son Mesaj: CLσwηкяaL |
|
Arama
Üye Listesi
Takvim
Yardım
![[Resim: fireworksbyvitalunaqn7iro3.gif]](http://img230.imageshack.us/img230/4905/fireworksbyvitalunaqn7iro3.gif)

![[Resim: mutsuzggbfd.jpg]](http://img837.imageshack.us/img837/7728/mutsuzggbfd.jpg)