![]() |
|
ErkekLer LütFen!! - Yazdırılabilir Sürüm +- cocukforum.com (http://cocukforum.com/forum) +-- Forum: EĞLENCE (/forum-18.html) +--- Forum: Sohbet (/forum-23.html) +--- Konu: ErkekLer LütFen!! (/thread-4952.html) |
ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 08-02-2010 17:16 YHa arkadaşLar bişey dicem,Benim sevdiğim bi çocuk var.Adı Talha.Onu çoook Seviyorum.Yha o dabeni seviyor.Yani çok belli edio.ArkadaşLarım bu çocuk kesin seni sevio dioLar.Bn TaLHaya onu sevdiğimi söLedm.Ama o haLa söLeyemedi.SöLe SöLe dioRm uTanıomus.xDYha her neyse bu sevio işde de.xD Bn Talha'ya çıkma tekLif etsem,biraz bekLesem o edicek de.Ben de o sabır yoq işde.xDBn Talha'ya tekLif etcem.ArkadaşLar yaLnız Suratına edemem,Faceden fLn da edemem,Yha nsL bişi tavsiye edersiniz? ErkekLere soruyorum özeLLiKLe xD Bi hediye mi aLsam napSam?Size nsL etseLer hosunuza giderdi. (Aynı dershanedeyiz.) RE: ErkekLer LütFen!! - Yakamoz - 08-02-2010 21:47 HiLaL önce Nestle'nin çikoLotalaRını biLiosn dmi ? Hani üzerlerinde 'Mutluyum (: ' Falan yazıo.. Önce onLardan 'Çok tatLısın..' yazan için paran varsa al yoksa önemli deiL..ama aLman işine yarayacaKtr xD. Sonra Face'ten oLmuosa yüzüne oLmuosa.. Seni anLiorm..Bende çekinqen bi aşıqım ve senden farkım bunu qizlemem.. Sonra çocuqa anlatamıosan yazıyLa qözLerin anLatsn ;) Ama zırt pırt bakma çocuga..Çocuk sana kıL oLmaya başLr..Çocuqun qözlerinin tam içine bak..Ama sakın qüLme ! Ve eL falan saLLama..Bana okuLa başLarken bi kız eL saLLadı uzakTan.kıL oLdm kıza resmn xD. Her neyse.. Gülme..Ciddi de oLma.Normal halinden biraz daha gülerüyüzlü ol ama sakın gülme.Ve o anı ona bir asır gibi hissettir ama bakışmanız iki saniyeyi geçmesin ve o anda ona o elektriqi ver :D Sonra bunu 1-2 günde bir veya sık sık yapmayarak 1-2 hafta içinde çocuktan teklif gelebilir.. Ya da sen bir mektup yazarsın..Kafiyeye özen göstermesen de olur.. Fakat mektubun 1-2 yerinde aşk sözünün olması güzel oLur 'seni sevioRm.' eLbette basiT ama çok şey anLatan bi keLime bunu sona yerLeştr.. Ve ortasında abartıya kaçma sakıN ! 'seni çoooook seviyorum' ASLA ! Kısadan biraz uzun ve duygularını açıkça ifade et..Ne yazman gerektiğini anlamak için kaLbinin sesini dinLe yeTeR sana.. HaLa oLmuosa. ÇIKMA TEKLİFİ ET ! (: İşe yararsa ne mutLu bNa xD. Aşk d0kt0ru xDDD RE: ErkekLer LütFen!! - MissRocker - 08-02-2010 22:01 Senin yerinde olsam onun bu cesaretsizliğinden rahatsız olup "Ediceksen et etmiceksen sufur , bu iş burda biter" derdim ... ki gerçekten seviyosa mecburen eder . Eğer takmıyosa pek çekip gider ... RE: ErkekLer LütFen!! - Yakamoz - 08-02-2010 22:03 Çocuğu tehdit edeR qibi konuşursan çocuK senden şüpheLenmeye başLr :D kabuL etsede qideRek soquR esma :D biz burda en tatLı yoLdan anLatmaya çaLışıoruz :D seninki kısa ve öz ama akıllarda '?' bırakıo :D O benimkiler olmazsa denenecek en son şe XD. RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 08-02-2010 22:54 Şu çikoLata işini denemeyi düşünüyorum. ( : Para hiç sorun değil x)) Çok teşekkürLer Yiğit. Çıkma tekli etmeyi düşünümüyorum asLında tam oLarak ona yumusayarak Cesaretini topLamasına yardımcı OLmaya çaLışıyorum. Yardımcı oLduğun için Çok teşekkür ederm.( : Yha zaten ben ona güLümsemiom o bni gördüğü zaman hemn.KarısLıq ver miymi mi? AsLnda onun sorunu cesaret değil.Onun KankaSı var AbduLLah die bi saLaq.o da bni seFio.KanKası öğrenirse iyi oLmayacağı için sorun oLuo!AbduLLah'ı defaLarrca uyardım.ÖğretmenLere de söyLedm ama vazgeçmio.eLLerine koLLarına hilal yazıo maL çizio FaLçatayLa koLLarını tam bi beLa yani! Aşk Doktoru Prof.Yiğit Çakan, Bu soruna ne yapıcaz? Bni sevmemesi içn napıcaz? RE: ErkekLer LütFen!! - Barış - 09-02-2010 01:52 Ben bu tür konularda büyük bir otorite değilim ama yine de bir iki şey söylemek istiyorum. Esma' nın dediğiyle örtüşen şeyler söyleyeceğim. Aklıma iki şey geldi. İlki bu çocuk seni gerçekten seviyorsa neden halen söylememekte ısrar ediyor? İkincisi bazen seven taraf karşı tarafın hareketlerini yanlış anlayabiliyor. Sevdiği için o gözle bakıyor karşı tarafa, her hareketi ona göre farklı yorumluyor insan. Tamam anlattığın kadarıyla çocuğun bir ilgisi var ama bunun "aşk" olduğunu anlamak için bence o kadar da aceleci olmamalısın. Ben bu konuda Esma' ya katılıyorum. Çikolata için de acele etme bence. Sonuç olarak sen ilk hareketi yapmışsın. Üzülmemen için söylüyorum. Sevgilerimle. RE: ErkekLer LütFen!! - Yakamoz - 09-02-2010 12:02 Hilal sana gülümsüyorsa elbette ona baktığın andaki duruşundan daha pozitif ol ; ) Abdullah işi için sabreT.. TaLha duyquLarını öqrendiqi vakiT qideR söLersn nefreT ettqni (: RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 09-02-2010 14:00 Tamam Yiğitcim saoL ( : çOk yardımcı oLdun. Barış abi onu çok seviyorum : ) Bu arada Barış abi KanKamLarıma bni sevdiğini söyLemiş ama dediğim gibi beni sevdiğini asLnda söyLedi hani 'aşk' anLamnda ' %70 bişiler hissediyorum sna karsı' dedi.Ama çıkarsak AbduLLah'ın öğrenmesinden korkuyor.. Şimdi tek sorun AbduLLah yani! :( RE: ErkekLer LütFen!! - ►мя.ßaя☺лЧσн◄ - 09-02-2010 14:30 Aman çare mi yok?Seviyor musun diyeceksin sevmiyorsa başkasını bul. RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 09-02-2010 17:29 Sorun o değiL.Seviyorr!!Ama çıkamıyoruzz!! RE: ErkekLer LütFen!! - Efekan - 09-02-2010 18:42 Bazen KnK daha önce gelir ama öyle knkda olmaz olsun yani :P RE: ErkekLer LütFen!! - CLσwηкяaL - 09-02-2010 21:00 Üzgünüz Hilal bilgimiz buna yetiyor.. Aşk ilgili her türlü rapor ve bilgi edinip bunu hastalarına soran doktorlar değiliz biz yani :D RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 09-02-2010 21:57 (09-02-2010 18:42 )Efekan demiş ki Bazen KnK daha önce gelir ama öyle knkda olmaz olsun yani :P Aynn.!!! RE: ErkekLer LütFen!! - iqek - 10-02-2010 18:16 bence bi arkadaşından senin için bir kağıda benimle çıkarmısın yazmasını söyle.sonrada arkadaşın gitsin o kağıdı talhaya versin ve senin verdiğini söylesin sende o sırada hiç başını ona doğru çevirme böylece utanmamış olursun :D RE: ErkekLer LütFen!! - ►мя.ßaя☺лЧσн◄ - 10-02-2010 20:20 O seviyorsa söyemezzse sen sorduysan söylemediyse boşver gitsin.Benim hiç sorunum olmuyor peşimde koşturuyorlar,sevgilimin yanında ible çıkma teklif ediyorlar sürekli hayır diyorum.Amerika dizilerinideki gibi kıskandır diyemem,ama yüz verme,o sessiz kalırsa seni sevmiyordur ama nbr,naslsın<,bugün ne yaptı vs soruları uzun bir zamanda sorarsa sevgilini anlarsın.Bu işlere önce erkek açılmalıdır.Yoksa bu işte olmasını bile istese olmaz:D:D:D.Bir çok kişiyle çıktığım için için bu konuda eminim: RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 10-02-2010 21:32 Buqn 4 çıkma tekLifi aLdm.Sorun sevgiLi değiL,o çok anLattm ztn sna xD Ama bnm seFdiqim Sadece bitane'Si RE: ErkekLer LütFen!! - yesilkarga - 26-02-2010 17:15 bak canım bazı kişiler vardır ki çıktıktan sonraki ilişkileri çıktıktan önceki ilişkilerinden daha itici olur."TaLha" adındaki kişi senden hoşlanıyor olabilir ama seviyor demiyorum hoşlanıyor olabilir eğer seninle çok samimi değilse mutlaka hoşlanıyordur eğer seni gerçekten en iyi şekilde tanıyorsa ve nerede ne yapacağını biliyorsa o zaman seni seviyor demektir.ama bu da bir ihtimal. sen eğer onun ismini duyunca kalbin hızla çarpıyor,onun hakkında konuşunca avuçlarının iiçi terliyorsa sen ondan hoşlanıyorsun demektir... yani bu karşılıklı hoşlanma olabilir yazdıklarıma lütfen bir cevap ver =) RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 02-04-2010 13:42 HakLısın canım..(= Zaten inanamayacakSnınız ama AbduLLahLa çıkıyorum xD xD <3 RE: ErkekLer LütFen!! - ●¢σηFυѕeD~ - 06-04-2010 23:18 murdadına erdin yani? :) :) :) konuyu tam anlayamadım ama öyLe göRünüyor.. eğer hala eremediysn alternatif fikirlerim var (: RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 06-04-2010 23:58 ermedim.xD SaoL canım ama fikirLerine gerek kaLmadı.Yeni seFdiqm var.x))Ama abduLLah onLa çqmama da izn vermz öqrenirse qizLiden yürütüoz işi xD RE: ErkekLer LütFen!! - Dαгкпэѕs - 08-04-2010 12:40 (02-04-2010 13:42 )ßLacq-AnqéL demiş ki HakLısın canım..(= Zaten inanamayacakSnınız ama AbduLLahLa çıkıyorum xD xD <3Oha 2 Çocukla Mı Çıkıyon :D :D :D RE: ErkekLer LütFen!! - ●¢σηFυѕeD~ - 08-04-2010 17:08 evet olay biraz çorba olmuş .. ama insanın başına neler gelmiyo ki.. :( Bak ne dicem bence gerçekten sevdiğin kimse onu seç ve kararından asla vazgeçme ! (: ben vazgeçtim her şey mafoldu :( :D RE: ErkekLer LütFen!! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 08-04-2010 21:24 pFF!Senin dediğni yaptım.xD İkiSiyLé de çıkmadım.Beni çoooookk deLi gby seven bi çocuk vardı.bnm de onu sevdiğim RE: ErkekLer LütFen!! - ●¢σηFυѕeD~ - 09-04-2010 23:07 bnm dediğimimi? Bak ttlım :) Birileri üzülmesin die kendini üzmeye değmez gerçekten sevdiğin kişiyi seçmelisin :) Tam anlayamadım yazmak istediğini tekrarlarsan ona göre bi şey dicem :) |