![]() |
|
Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - Yazdırılabilir Sürüm +- cocukforum.com (http://cocukforum.com/forum) +-- Forum: EĞLENCE (/forum-18.html) +--- Forum: Sohbet (/forum-23.html) +--- Konu: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) (/thread-4938.html) |
Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - Yakamoz - 06-02-2010 16:14 Sokakta giderken görürsün bir kızı.Tanışırsın.Aşık olursun kıza aşık ! XD.İlerleyen vakitlerde yakın olursun çiçektir,bukettir,doğum günü hediyesidir alırsın.Çiçekçi kazanır,Kırtasiyeci kazanır.Kızı düşündükçe efkarlanır içersin Efes Kazanır,Tuborg Kazanır :D Fabrikalarındaki işçiler kazanır.İşçiler evine ekmek g*türür fırıncı kazanır.Fırıncı çocuğuna çikolota alır.Bakkal Kazanır.Bakkal eve giderken bozuk ampulünü tamir ettirir.Elektrikçi Kazanır.Elektrikçi İnternet Cafe'ye gider.Cafe Kazanır.Cafe'deki adam süpermarkete gider.Cips mips alır.Süpermarkettekiler kazanır.Kısacası domino taşı her yere uzanır ! Sen yeter ki Aşık ol ! Sev ! Bu kriz unutulur gider :D Beğenen yorum yapsın (: RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - ekŞ!mT!rak - 06-02-2010 16:20 puhaha süper ötesi! hadi ekonomiye katkı için sizde aşık oLun :D RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - evrimerve - 06-02-2010 19:49 aşık olmayan kalmasınnn!!.. krizden kurtulalımmm!!... puhaha çok güzel:D:D:D RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - Yakamoz - 06-02-2010 20:51 Teşekkürler :D RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - ι¢є¢яєαм - 07-02-2010 13:23 Yiğit tebrikler yaa. Harika ötesi olmuş.. RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - Efekan - 09-02-2010 18:59 Vayyy süper... RE: Aşk Ekonomiye Can Verir ! Nasıl Mı ? (KENDİM YAPTIIIM ) - MissLady38 - 13-02-2010 12:43 süper olmuşş (: sağol |