![]() |
|
Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Yazdırılabilir Sürüm +- cocukforum.com (http://cocukforum.com/forum) +-- Forum: EĞLENCE (/forum-18.html) +--- Forum: Sohbet (/forum-23.html) +--- Konu: Sadece erkekler baksın kötü olur ! (/thread-4909.html) |
Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 04-02-2010 02:40 Ben uyarmıştım ^^
RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - evrimerve - 04-02-2010 10:23 ayy bune yaa berbat bişey bu:( RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ►мя.ßaя☺лЧσн◄ - 04-02-2010 12:26 (04-02-2010 10:23 )evrimerve demiş ki ayy bune yaa katılıyorum,erkekler baksın demiş zate.ND RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissLady38 - 04-02-2010 12:34 bn korkmadım hihihi :P RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ι¢є¢яєαм - 04-02-2010 13:57 Bende korkmadım xD ................ ......... RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - evrimerve - 05-02-2010 23:21 ama tam portal da bakmamamıza imkan yok RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - iqek - 06-02-2010 15:09 ne yni erkekler korkmaz die bi kuralmı var :@ RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Yakamoz - 06-02-2010 16:01 İstisnalar kaideyi bozmaz xD. Yeryüzündeki insanlarda cesur olanların nereden baksan ; % 65-70'i Erkek olduğu için.. (: RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - sahra - 06-02-2010 17:40 bu ne yhaa bnd ebişi wr sandımm:D RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ●¢σηFυѕeD~ - 06-02-2010 20:19 Bi korktum bi korktum sormayın :D Bu ne yav...? Tşkler..=) RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 07-02-2010 01:04 Ben size Erkekler baksın dedim,siz ille "bişey"sanıp KIZLIĞININIZN bakmaya dayanamıyorsunuz.Ben oraya daha feci birşey koysaydım ne olacaktı,ha?Kendini erkek hisseden kız bile korkacaktı..Kesin artık şu dayanamamazlığınızı ! RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ●¢σηFυѕeD~ - 07-02-2010 02:34 (07-02-2010 01:04 )Armin Van Buuren demiş ki Ben size Erkekler baksın dedim,siz ille "bişey"sanıp KIZLIĞININIZN bakmaya dayanamıyorsunuz.Ben oraya daha feci birşey koysaydım ne olacaktı,ha?Kendini erkek hisseden kız bile korkacaktı..Kesin artık şu dayanamamazlığınızı ! Görüşüne katılmıyorum ..En azından şahsi olarak.Bir konuya böyle merak uyandıracak bir konu başlığı seçersen elbette merakımıza yenik düşeceğiz :D Ben bu başlığı iyi niyetle koyduğunu düşünüyorum.Evet bu doğru biz bazı şeylerden erkeklere nazaran daha çok korkarız ama bu o kadar da korkulacak bir şey değildi.. Teşekkürler.. :shy:
RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - CLσwηкяaL - 07-02-2010 15:21 Anlamadım ki benim açtığım konu neyine yetmedi Baha?? RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissRocker - 07-02-2010 15:49 (07-02-2010 01:04 )Armin Van Buuren demiş ki Ben size Erkekler baksın dedim,siz ille "bişey"sanıp KIZLIĞININIZN bakmaya dayanamıyorsunuz.Ben oraya daha feci birşey koysaydım ne olacaktı,ha?Kendini erkek hisseden kız bile korkacaktı..Kesin artık şu dayanamamazlığınızı ! cf-kolik katılıyorum sana , Erkeklerin hepsi cesur olcak diye birşeyde yok,biz kaç kere korkak erkekler gördük üstelik böyle resimlerden değil konuşmaktan , tartışmaktan kaçanları ;) Ayrıca buraya daha beter bi resim koyamazsın ! ve Gökhan zaten şaka amaçlı böyle bir konu açmıştı ama sen bize ciddi ciddi "KORKAK" diyosun. Burda senin ablan yaşında olanlar var Baha , senin anlayamadıklarını anlayan insanlar Ve bilki senden daha cesurları vardır ;) Ayrıca konu portalda gözüküyo , bi zahmet portalda yayınlanmayan biyere açsaydın en azından senin için biraz tadı çıkabilirdi. Ayrıca resim de hiç korkunç değil senin inadına "erkekler baksın" denilen her kkonuyu incelicem !! kızlıkmış...Peh..!Kız olmakla gurur duyuyorum ve cesur bi kız olmakla da daha çok ;)bide meraklıysaktaa bize ders vermek sana düşmez ! Şimdi dersiniz erkeklerin hepsi cesur savaşa gittiler , bu doğru evet ! Erkekler savaştı binlerce şehit gitti.Bu da onların cesurluluklarından kaynaklanıyo bu da doğru , ama onları doğurabilecek , onlara bakabilecek , onu tehlikelerden koruyabilecek , onun için canını feda edebilecek , açlıktan ölüp tek yemeği oğluna yedirebilecek , kendi canından , kendi kanından olan oğlunu ölüme gönderebilecek ve bunu yaparken sadece "Vatan sağolsun" diyebilecek kadar cesur analarını unuttunuz ! Yazıklar olsun ! RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ●¢σηFυѕeD~ - 07-02-2010 16:14 ;) İşte bu bee! :D Tebrikler Esma :D RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissLady38 - 07-02-2010 16:19 tebrkler süper konustun .. :D RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ¦• ĿαυßαĿi •| - 08-02-2010 15:48 Evet Esma süper konustun! xD PortaLı açtın mı resim qözüküo zaten.Ben de ordan qördüm şahsen xD RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - CLσwηкяaL - 04-03-2010 09:07 Baha.. Kapaaaak! :D RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Yakamoz - 04-03-2010 12:19 Zazazazazazazaza :D :D RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissLady38 - 04-03-2010 15:44 xD hahhahaa RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - CLσwηкяaL - 04-03-2010 21:22 Ayrıca korkunç değildi Baha kendin korktun diye kızların da korkcağını mı sandın xD Bu arada resimdeki arkadaş sen misin aynı seni andırıyo xDDDD RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Efekan - 06-03-2010 12:13 Esma son cümlen çok güzeldi.Ayrıca vatanımızda öyle cesur kızlar var ki...Askere gitmeye her zaman hazır. RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 09-03-2010 15:32 (04-03-2010 21:22 )CLownkraL demiş ki Ayrıca korkunç değildi Baha kendin korktun diye kızların da korkcağını mı sandın xD Bu arada resimdeki arkadaş sen misin aynı seni andırıyo xDDDDAaa,aralarından korkmaayn sen çıktın,aferin. (06-03-2010 12:13 )Efekan™ demiş ki Esma son cümlen çok güzeldi.Ayrıca vatanımızda öyle cesur kızlar var ki...Askere gitmeye her zaman hazır.Bekleme o zaman,neden gitmiyorsun? RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Efekan - 09-03-2010 16:10 (06-03-2010 12:13 )Efekan™ demiş ki Esma son cümlen çok güzeldi.Ayrıca vatanımızda öyle cesur kızlar var ki...Askere gitmeye her zaman hazır.Bekleme o zaman,neden gitmiyorsun? [/quote] Baha ben sana karışmadım bişide yapmadım bana böyle karşılık vermen anlamsız. RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 09-03-2010 16:15 "TürkMalı" ? .. Trademark ha,kaça satılıyorsun? RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Efekan - 09-03-2010 16:22 Susmak yerine iyice alehine konuşuyorsun. RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Yakamoz - 09-03-2010 19:02 Baha kendine gel (; Sadece bunları söylüyorum..Biz senin gibi insan ticareti yapmıyoruz..Hatta yapmayı aklımızıdan dahi geçirmiyoruz..Biraz edep ! Biraz terbiye ! Cahilliğin de bu kadarı olsa gerek. ßazı ahlaksız insanlar dışında senin söylediğin ticaret yapılmıo bu dünyada (; Ama kendi dünyan içinde onları düşündükçe bu dünyada patlıosun demekk (: RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - CLσwηкяaL - 09-03-2010 22:26 Baha insan mısın aygır mısın =) Ona göre konuşma tarzımı değiştircem. ADAM OL BAHA !.. Günah la eziksin kendini iyice ezikleştirme çabasındasın, kasma kendini bu kadar sakin ol.. Yeterince eziksin herkes biliyor! RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - ●¢σηFυѕeD~ - 10-03-2010 16:55 ;).. Oooo Gökhan senden beklediğimiz performansı gösteriyorsun tebrikler.. ! ;) RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 13-03-2010 02:08 Şuanda anlamını bilmediğiniz lafları atarak mallığınızı ortaya koyuyorsunuz,bu arada aynanın karşısından çekilin,gördüklerinizi buraya yazmaya gerek yok. RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissLady38 - 13-03-2010 11:13 çok kaba davranıyosun bu kadarıda fazla ama :S sen bize ne yüzle mal diyosun ya hem suçlu hem güçlü RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - Yakamoz - 13-03-2010 11:57 Ne kadar ezik olduğunu herkes görüo Baha..Bu forumdaki herkes bilio senin ne kadar kelime bulamadığım kadar aptalca mesajların olduğunu..Ne kadar kro olduğunu.Ne kadar delice olduğunu..İnsanlığı konusunda şüphe duymaya başladığım sayılı insanların arasına girmen büyük bi başarıydı (: RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - buckethead. - 13-03-2010 12:18 Sen önce şu Türkçe'ni düzelt akıllı herif.Benim insan olduğuma inanmıyorsan,insan görmemişsindir.Neden gidip bir düzgün foruma bakmıyorsun,demekki buradakiler de insan değil, ha? RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - MissRocker - 13-03-2010 13:50 (13-03-2010 02:08 )BuSTeR demiş ki Şuanda anlamını bilmediğiniz lafları atarak mallığınızı ortaya koyuyorsunuz,bu arada aynanın karşısından çekilin,gördüklerinizi buraya yazmaya gerek yok. Bayat laflar ediyorsun..9 (!) yaşındaki kardeşim bile söylemiyo bunları (: Gerçi fazla yaş farkı yoktu di mi ... Bu saçma konuyu açan sensin ;) , önce Gökhan açtı (!) taklitcilik yapan sensin , etrafındakilere argo kullanan sensin SUÇ sende (: Birde haksız olduğun halde,kalıplaşmış sözcüklerle karşı çıkıyorsun , çok komik ya ! (: RE: Sadece erkekler baksın kötü olur ! - CLσwηкяaL - 13-03-2010 16:55 Baha o sözleri alır bi tarafına sokarım modsan mod olcaksın!.. Artistlik yapan nadiren görülen ve sınırlı (Bizim forumda bulunmayan ve bulunmayacak) adminlerden değil!!??! Ezik Yiğit'in tarzına ne karışıyosun Türkçe'ni düzelt diye ben dedim kabullenemedi ne zorluyosun kıt beyinli! Burdan bi çarparımfukara sümüğü gibi duvara yapışırsın dicem ama şükret sanaldayız. Böyle biri olcaktı yanımda kafa+göz.. Öküz, ayı, dangalak. Hadise'nin şarkısı sana uyuyo la :D Düm-tek-tek yoksa düm-be-lek mi demeliydim hahahahahah :D Bak Baha senin gibi 4 yaşındaki bebişler gibi olmasam sana boy boy laf söylerdim ama kusura bakma sen seviyesizsin diye senin seviyene ayak uydurmaya çalışamam ! Sadece senden binlerce büyüğün var küçük gibi davran azıcık diyorum; ayrıca senden korkmuyorum.. Besbelli sen korkuyosun zaten, bi şey yazıp MSN'de engellediğine göre söyleyeceklerimden ürküyosun xD Edit&Büdüt: Normalde bu kadar kaba değilim, hatta hiç değilim.. Ancak Baha'nın ancak böyle bir anlama tarzı olduğundan dolayı böyle yazdım.. Herkesden özür dilerim.. |